Sunday 7 October 2007

Spring colours


Tools of trade: Nikon d80, 17-50mm f/2.8

3 comments:

Unknown said...

Ja čudovite jesenske barve so tukaj... Lepa fotka!

Anonymous said...

zelo všečne barve! Sem prebral, da si tole opremo kupu pr majdiču, pa me zanima, a si šel to gor v celovec al si pač na dom naroču? ker so baje cene, če greš robo kupt fizično v trgovino, za okol tretjino dražje kot pa na njihovi spletni strani
http://www.electronic4you.at/WebShopAT/Shop/index.aspx , tako da me zanima če je to res. Mislim, saj ti si šel verjetno pač gor kupt zato, da bi testiral to opremo, kajne? A tile tamronu zelo varirajo od primerka do primerka, si jih več sprobal?

pa sori za offtopic...
tvoje fotke so pa 1A !

Grega Podobnik said...

@denis: hvala :)

@ren:
Sm šu gor v celovc. Ja cena je po ceniku dražja, samo če tistemu prodajalcu tam rečeš dobiš internetne cene brez problema. Jest sm šu gor da sm kupu cenejš, ker še ne zaupam tolk v tujino, da bi naročal kej tolk dragega.

Za Tamrona sm pa mislu, da bom mel možnost sprobat, pa so še mojga mogli naročit, tako da sm potem bolj na srečo ga kupil. Naj bi zadeve varierale, samo se zdi, da je to bolj za začetne izdelke veljalo. Drugače pa če imaš garancijo lahko direktno v Tamronov servis v Nemčiji pošlejo in ti zastonj odpravijo težave.

LP